KARS / SUSUZ - Susuz Şehit Ömercan Yekebağcı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Murat ÇELİK - Okul Müdürü

1970 Artvin Yusufeli ilçesi nufusuna kayıtlı olup,İlkokul ve orta okulu Kars da, Lise ve üniversiteyi Van da tamamladı.1998 Yılında Kasım Kurşunoğlu İlköğretim Okulunda göreve başladı. Aynı okulda öğretmen ve müdür olarak görev yaptı. Kars Mesleki Eğitim Merkezinde öğretmen ve müdür yardımcılığı, Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kurucu Müdürlük, müdürlük ve müdür başyardımcılığı, Susuz Kazım Karabekir Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcılığı ile uzun yıllar Kars da birçok okulda görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığına ait ´´Bu Benim Eserim´´ Projelerinde uzun yıllar Kars ve Erzurumda matematik alanında proje inceleme kurulunda görev yaptı. 01.10.2019 tarihinden itibaren Susuz Çok Programlı Anadolu Lisesinde müdür olarak göreve başladı. 100 yıl Fen Edebiyat Fakültesi Matematik mezunu olup, evli ve iki çocuk babasıdır.