KARS / SUSUZ - Susuz Şehit Ömercan Yekebağcı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale savaşı, 18 Mart 1915 - 9 Ocak 1916 tarihleri arasında gerçekleşmiş.ve tarihe Türk Ulusunun Milli Mücadeye yönelik vermiş olduğu destansı savaşın kazananı olarak yazıldığı savaş olarak geçmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin kazanılmasında Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası belirleyici oldu. Atatürk'ün cephede söylediği, "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum" sözleri, askerin zafere inanmasını sağladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi tören programı Susuz Kaymakamlık binası önünde çelenklerin konulması ile başladı. Programa Susuz Kaymakamı Halis HACIİSMAİLOĞLU, Susuz Belediye Başkanı Oğuz YANTEMUR, İlçe Müdürleri, okul müdürleri,öğretmen öğrenciler ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı. Tören Çelenk Koyma programının ardından Susuz Halk Eğitim Müdürlüğünde İlçede bulunan okulların hazırladığı program ile son buldu.

Şbt

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2024-EKPSS) başvuracak adayların; başvuru da yapmaları gerekenler

Ock

Toplumun kanayan yarası olarak görülen 'Kadına Yönelik Şiddet ' konusunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında ele alan okulumuz öğretmen ve öğrencileri Susuz ilçe merkezinde konu ile ilgili halkı bilinçlendirme sunumu yapmışlardır.

Kas

29 Ekim 2023 ile Cumhuriyetimizin 100. yılı coşku, gurur ve neşe ile kutlandı. yediden yetmişe milli ve manevi değerler ışığında ülkemizin dört bir yanında Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlandı.

Mrt

Yürekleri donduran deprem olayında Susuz Şehit Ömercan Yekebağcı Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak biraz da olsa yürekleri ısıtmak için ilmek ilmek oluşturduğumuz bir projeye başladık...

Mrt

Okulumuz Şehit Ömercan Yekebağcı Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başında alınan karar doğrultusunda, okulumuzun yeni kardeş okulu Susuz Gölbaşı İlkokulu oldu.

Ock

22 Aralık 1914'te "Bugün bizden vatan razı olacak; nefer şehit, ordu gazi olacak." sözleri ile şehadete yürüyen Sarıkamış şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz..

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Sarıkamış Şehitleri'ni Anma etkinlikleri,  8 Ocak 2023 tarihinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Sarıkamış Şehitleri Anma Programı  108'inci yıldönümünde, Ay Yıldız Tören Alanında SOLOTÜRK ve Çelik Kanatlar gösterisi ile devam edildi.''Biz hep aynı izdeyiz'' sloganıyla şehitlerimiz için yürüyüş yapıldı.

Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşü

Sarıkamış Harekatı'nın 107'nci yılı anma etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde aziz şehitlerimiz için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte  yürüyüş gerçekleştirildi.Kardan kefen giyen  aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.